Samenwerking Zarzo en Valuas: lunch met Spaanse wijnen
De restaurants Valuas in Venlo en Zarzo in Eindhoven slaan de handen ineen voor een bijzondere viergangenlunch. Alle gerechten worden begeleid door Spaanse wijnen van Frank Massard van Epicure Wines in Barcelona. Voor een all-in prijs van 75 euro heb je zondag 1 november een plek aan tafel.
Franck Massard van het Catalaanse Epicure Wines komt speciaal voor deze bijzondere lunch naar Nederland om zijn wijnen te presenteren.
Eric Swaghoven en Adrian Zarzo
Voor een all-in prijs van 75 euro (per persoon) kun je zondag 1 november de lunch (start 13.00 uur) bijwonen en geniet je direct van het beste van twee keukens: die van Valuas in Venlo en die van Zarzo in Eindhoven.
De chefs van beide restaurants – Eric Swaghoven (Valuas) en Adrian Zarzo Habraken (Zarzo, foto) – serveren samen een ‘uitgebreide viergangenlunch’.
Reserveren
Per gerecht wordt een Spaanse wijn van Epicure Wines geserveerd, inclusief toelichting door Franck Massard.
De lunch vindt plaats bij restaurant Zarzo aan de Bleekweg 7. De reserveringen gaan via Valuas, op de website van die gelegenheid is eveneens meer informatie te vinden.