Nieuws

Samenwerking KLM en Thérèse en Jonnie Boer van De Librije

KLM gaat opnieuw samenwerken met Thérèse en Jonnie Boer, de eigenaren van De Librije in Zwolle. Vanaf vandaag worden maaltijden van de driesterrenchef geserveerd in de World Business Class. Thérèse gaat deel uitmaken van het wijnpanel om ervoor te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten.

KLM-passagiers die vertrekken vanuit Amsterdam en World Business Class vliegen, kunnen vanaf vandaag kiezen uit voor-, hoofd- en nagerechten van de hand van Jonnie Boer.

Driesterrenrestaurant
Het is het resultaat van een hernieuwde samenwerking tussen de luchtvaartmaatschappij en de eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije.

Wijnen
Thérèse Boer maakt gedurende de samenwerking deel uit van het KLM-wijnpanel om ervoor te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten. Deze wijnen worden vanaf december aan boord geschonken.

Jacob Jan Boerma
KLM werkte eerder ook al samen met de Nederlandse chefs Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge, Mario Ridder, Onno Kokmeijer en Arjan Speelman, Sergio Herman, Cees Helder, Margot Janse en Richard Ekkebus.

De Kleine Schorre
Bovendien wordt in de World Business Class al tien jaar een Nederlandse wijn geschonken: de Rivaner van Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor.

Vorig artikel

Dineren en overnachten met arrangement Kaatje bij de Sluis

Volgend artikel

Eindejaarsspecial all-in bij restaurant De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.