Over ons

ChefsFriends.nl is een nieuw consumentenplatform over food & travel. Over goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen. Ons doel is om de geïnteresseerde consument te informeren, te inspireren en te activeren, om zo eens wat vaker buiten de deur te eten, drinken of slapen. ChefsFriends.nl is een initiatief van de ervaren webjournalisten Rik Leonards en Richard Kok, en behoort tot R & R media en advies.

Op ChefsFriends.nl lees je geen berichten over vechtpartijen, overvallen of brandjes. Nee, wij willen juist het mooie van het vak laten zien. Het mooie van onze uitgaansbranche. Met goede verhalen van chef-koks over gerechten en producten, met hoteliers die hun bedrijf onder de aandacht willen brengen, of plannen die ervoor zorgen dat een bepaalde omgeving nog aantrekkelijker wordt op het gebied van eten, drinken of slapen. We zijn er voor de chefs, voor de chef-koks in restaurants en de chefs (lees general manager) van de hotels. En willen een brug slaan tussen de consument en de horecagelegenheid.

Samenwerken

Wij zijn gek op samenwerken. Samenwerken in elke vorm, zo ook op commercieel vlak. Op ChefsFriends.nl kun je als bedrijf op allerlei manieren communiceren met de doelgroep, de geïnteresseerde eet-, drink- en slaapconsument. Denk aan banners, advertorials, rubrieksponsoring of andere partnerships. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met op met Rik Leonards of Richard Kok.

Richard Kok Rik Leonards