In de kaart kijken

Salade krab en coquille van Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst

In onze betrekkelijk nieuwe rubriek ‘In de kaart kijken’ laat chef-kok Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst een van zijn favoriete gerechten zien. Het gaat over salade van krab met coquille. Maar niet zo maar krab, nee een heel speciale krab. Bekijk de video en schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je straks volledig op de hoogte bent van het verhaal achter dit bijzondere gerecht.

Vorig artikel

Sidney Schutte over Librije’s Zusje, Waldorf Astoria en zijn signatuur

Volgend artikel

’t Havenmantsje serveert in maart speciaal arrangement all-in

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.

1 Reactie

  1. […] hier de video die ChefsFriends maakte van dit signatuurgerecht met sneeuwkrab en coquille van Martin […]