Nieuws

Rotterdam en het cruiseleven ervaren op het ss Rotterdam

Plannen om deze zomer een bezoek te brengen aan Rotterdam? Wellicht is deze seizoensspecial van het ss Rotterdam dan iets voor jou. Je geniet van een overnachting, een diner van drie gangen, een uitgebreid internationaal cruiseontbijt en een rondleiding over het bijzondere schip.

Slapen op een historisch schip dat ooit onderdeel was van de Holland-Amerika-Lijn en tijdens je verblijf uitkijken op de skyline van de Maasstad. Het kan met dit zomerse arrangement van het hotel dat onderdeel is van WestCord Hotels. Het seizoensarrangement heeft een vanaf-prijs van 92 euro per persoon. Een verrassingsdiner, een cruiseontbijt, een drankje bij aankomst en een rondleiding waarmee je ervaart hoe het cruiseleven aan boord vroeger was.

Lees ook:
Schip ss Rotterdam viert 10-jarig bestaan als hotel
Ondernemen in coronatijd: Marcel van Zomeren IDRW Rotterdam
The Millèn maakt Stationsplein Rotterdam nog leuker

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Masterclass Nederlandse wijnbouw door Stan Beurskens

Volgend artikel

Foto’s: Huis ter Duin opent beach bar op strand Noordwijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.