Nieuws

Rosé Sundays bij restaurant Jansz in Pulitzer Amsterdam

Jansz in Amsterdam introduceert de Jansz. Rosé Sundays. Vanaf de eerste zondag in juni waan jij je als gast in het restaurant van het Pulitzer Hotel in een Provence-ambiance. Chef Jeroen Robberegt serveert deze dagen niet alleen gerechten van zijn bestaande menukaart, maar ook passende specials.

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens de Jansz. Rosé Sundays in een Provence-ambiance wanen in de welbekende Negen Straatjes, zo laat het Pulitzer Hotel Amsterdam weten aan ChefsFriends.

Moderne klassiekers
De eerste en derde zondag in juni, juli en augustus (van 12.00 tot 17.00 uur) staan geheel in het teken van MiP Rosé en bijbehorende zomerse gerechten.

De lunchkaart van restaurant Jansz vertaalt internationale flair naar Hollandse nuchterheid en bestaat uit welbekende klassiekers met een moderne uitvoering.

Jeroen Robberegt
Executive chef Jeroen Robberegt heeft voor Jansz. Rosé Sundays de reguliere lunchkaart aangevuld met passende specials als gerookte zalm op eiersalade, gegrilde kreeft met sinaasappelmayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg.

Provence
MiP Rosé (Made in Provence) is afkomstig uit de Côte de Provence, een regio die bekend staat als de grootste roséproducent ter wereld.

Vorig artikel

Aanbieding: Exclusieve 3-daagse wijnreis naar Valencia

Volgend artikel

Mondiale prijs voor cocktail hotel TwentySeven Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.