Nieuws

Rond de klok culinair genieten bij Sergio Herman

Voor de culinaire liefhebber: lunchen of dineren bij Blueness, Pure C en AIR Republic in één arrangement. Het kan met Dine Around van het Strandhotel in Cadzand. Rond de klok culinair genieten bij Sergio Herman, zoals ze het in het hotel zelf omschrijven.

Met het Dine Around-arrangement verblijf je drie nachten in het Strandhotel in Cadzand, waar Sergio Herman de culinaire leiding heeft. Hij biedt jou nu de gelegenheid om tijdens je verblijf te genieten in liefst drie van zijn restaurants.

Pure C
Bij Pure C krijg je het Pure C-menu geserveerd, tijdens je bezoek aan Blueness word je verwend met een Sharing Menu en als je aanschuift in AIR Republic dan krijg je het Feel AIR-menu.

Foto’s vernieuwd restaurant Pure C in Cadzand

Strandhotel Cadzand
Ook inbegrepen bij je verblijf in het Strandhotel Cadzand zijn ontbijt, het Boek by Sergio Herman en een fles champagne op je kamer. Bovendien word je ontvangen met een welkomstdrankje, ‘een voorproefje van al het moois dat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft’.

De prijzen voor dit arrangement zijn gebaseerd op een verblijf met twee personen en dranken zijn exclusief.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Een stukje ’t Vlasbloemeken in huis met de Sterrenchef Box

Volgend artikel

Eds Wijnwijsheden: bij diner eerst wit, dan rood?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.