Nieuws

Ron Blaauw introduceert variabele prijzen in zijn restaurants

Wie tussen 17.00 en 18.00 uur in een van de restaurants van Ron Blaauw dineert, krijgt 20 procent op de rekening. Blaauw heeft het Vroege Vork Voordeel-diner geïntroduceerd.

Dineren bij een van de restaurants van Ron Blaauw – inmiddels vier in Amsterdam waaronder sterrestaurant Ron Gastrobar en een in Ouderkerk aan de Amstel – kan vanaf 22 januari met 20 procent korting als je aanschuift tussen 17.00 en 18.00 uur. De korting geldt niet voor Central Park by Ron Blaauw in Voorburg nabij Den Haag.

Blaauw denkt dat Nederland klaar is voor wisselende dinertijden tegen variabele prijzen. ‘We bieden dezelfde gerechten aan van hetzelfde menu, maar dan met 20 procent korting, afhankelijk van het tijdstip dat je binnenkort’, aldus Blaauw in een persverklaring.

Het idee achter Vroege Vork Voordeel is gaan kriebelen tijdens een reisje van de topkok naar London. Blaauw: ‘Dit is een concept dat in de reisbranche al breed geaccepteerd is door het grote publiek. De beschikbare ruimte in de restaurants en het aanwezige personeel kunnen we nog beter benutten’.

Blaauw vervolgt: ‘Dit efficiencyvoordeel willen we graag delen met onze gasten in de vorm van een lagere prijs. Ideaal als je tijdens een avondje uit een goed diner wilt combineren met bijvoorbeeld een theaterbezoek’.

De vroege gast heeft zijn tafel in ieder geval beschikbaar tot 19.30 uur en kan erna altijd nog voor een drankje terecht in bijvoorbeeld de bar.

Vorig artikel

Nu ook goed slapen bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

Volgend artikel

Winteraanbieding Hostellerie De Hamert in Wellerlooi

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.