Nieuws

Romantisch verblijf bij Mooirivier met Valentijnsarrangement

Het Vechtdal is een natuurlijke, groene en gastvrije omgeving in Overijssel op slechts een uurtje rijden van de drukke Randstad. Een van de parels van rustgevende Vechtdal, Hotel Mooirivier nabij Dalfsen, komt met een romantisch Valentijnsarrangement.

Hotel Mooirivier is een slechts 10 jaar oud viersterrenhotel gelegen tussen Ommen en Dalfsen aan de Overijsselse Vecht, een regenwaterrivier die door het Vechtdal van Duitsland loopt naar het Zwarte Water bij Zwolle.

Een van de kenmerken van het hotel is dat het een moderne, eigentijdse inrichting heeft in een oude rietgedekte hoeveachtig pand, gelegen op een rivierduin. Dat betekent vanuit de hotelkamers of het terras een fantastisch uitzicht over het water en het Vechtdal.

Valentijnsarrangement
Het Valentijnsarrangement van Mooirivier bestaat uit een culinair 5-gangen shared dining menu, een overnachting in een Deluxe kamer met rivierzicht, een uitgebreid ontbijt en een flesje bubbels op de kamer.

Het romantische arrangement wordt aangeboden voor een vanafprijs van 129 euro per persoon en is te boeken via de website van Mooirivier.nl.

Mooirivier is vanuit Utrecht via de A28 richting Zwolle in goed een uurtje rijden te bereiken. Eigenaar Francis Hoekendijk nam ChefsFriends.nl vorig jaar winter mee door zijn bedrijf in onze videorubriek ‘Over de Drempel’.

Over de Drempel: MooirivierVorig artikel

Eigen restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Volgend artikel

Les Patrons Cuisiniers telt drie nieuwe leden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.