Nieuws

Romantisch overnachten bij Bilderberg Château Holtmühle in Limburg

Wie wil genieten van het rustige kasteelleven hoeft niet uren te rijden naar Frankrijk. In Limburg, in de buurt van Venlo, staat Château Holtmühle. Dit Bilderberghotel heeft een mooi arrangement samengesteld.

Het gaat om drie prinsheerlijke overnachtingen in het kasteelhotel in Tegelen, net ten zuiden van Venlo op nog geen twee uur rijden van de drukke Randstad.

Je slaapt drie nachten in Château Holtmühle en geniet 3 keer van een uitgebreid ontbijt. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna en het zwembad.

Dit romantische arrangement biedt Bilderberg aan voor 327 euro per verblijf met twee personen. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Château Holtmühle beschikt over een restaurant, Die Alde Heerlickheijt.

Château Holtmühle is een historisch kasteel met 66 sfeervolle hotelkamers. Restaurant Die Alde Heerlickheijt staat bekend om de verse kruiden, veelal geplukt uit eigen kasteeltuin. Het restaurant vindt zich in de voormalige keldergewelven van het kasteel.

Het arrangement is te boeken via deze website.

Vorig artikel

Sterchef Edwin Kats start met Noble’s luxe sloepvaart

Volgend artikel

Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert Zomer Special

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.