Nieuws

Rogier Braakman over Sandton Hotels en Pillows (2/3)

In de tweede aflevering van de driedelige interviewserie met Rogier Braakman vertelt de directeur van Sandton Hotels over de veranderende rol van arrangementen, over de toekomstplannen van de onderneming en over de culinaire status van de hotels van de Nederlandse keten.

ChefsFriends sprak uitgebreid met Rogier Braakman, de directeur van de Nederlandse hotelketen Sandton Hotels. Het resultaat presenteren we in drie video’s.

Culinaire status
Vandaag het tweede deel, waarin Rogier vertelt over de veranderende rol van arrangementen, over de toekomstplannen van de onderneming en over de culinaire status van de hotels van de keten.

Video
Het derde deel verschijnt binnenkort op onze site. Wil je direct een melding krijgen als we een video publiceren, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte.

De eerste video kun je bekijken via deze link. Daarin komt Rogier aan het woord over het merk Pillows.

Wil je meer weten over Sandton Hotels? Bekijk dan de website Sandton.eu.

Vorig artikel

Parkheuvel serveert lunch met door gasten gekozen gerechten

Volgend artikel

Wijn-spijsavond met wijnen uit Zuid-Afrika bij De Burgemeester

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.