Nieuws

Roberto’s Restaurant van Hilton Amsterdam klaar voor jubileum

Roberto’s Restaurant in hotel Hilton Amsterdam maakt zich op voor het 25-jarig jubileum en doet dat met een oude bekende aan het roer. Franz Conde is in de hoofdstad teruggekeerd als executive chef. Raffaele Esposito is aangesteld als restaurantmanager. Komend najaar wordt het jubileum gevierd.

Franz Conde werkte van 2007 tot 2016 bij Roberto’s Restaurant in het Hilton Amsterdam. In die periode schreef hij met Roberto Payer het kookboek ‘De Pure Italiaanse Keuken’. Twee jaar geleden verhuisde hij voor dezelfde hotelorganisatie naar het Roemeense Boekarest.

25-jarig bestaan
De vraag om terug te keren naar Amsterdam beantwoorde hij bevestigend. ‘Met het vooruitzicht van een jubileumjaar voor Hilton in 2019 en het 25-jarig bestaan van Roberto’s Restaurant dit najaar, kan ik mijn visie op koken en keukenmanagement volop de ruimte geven.’

Restaurantmanager
Niet alleen vers bloed in de keuken, maar ook aan de voorkant. Raffaele Esposito is de nieuwe restaurantmanager.

Hij is afkomstig uit een Napolitaanse restaurantfamilie en bouwde brede ervaring op als gastheer en manager in Italiaanse en internationaal bekende (sterren)restaurants.

Jubileumactiviteiten
Vanaf medio september wordt een kwart eeuw Roberto’s Restaurant gevierd door middel van verschillende jubileumactiviteiten.

Een maandelijks wisselende seizoenskaart en het concept Roberto’s Teatro gaan daarbij een belangrijke rol spelen.

Vorig artikel

Marcel van der Kleijn verhuist restaurant Calla’s naar het strand

Volgend artikel

Vakantie Memorie Menu bij De Florijn in Nieuwerbrug

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.