Nieuws

Rieslingproeverij met lunch bij Ratatouille Food & Wine in Haarlem

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem en Winterberg Wijnen slaan de handen ineen voor een Rieslingproeverij. Zaterdag 15 juli presenteert Christian Hermann van Weingut Dr. Hermann een aantal van zijn wijnen en zorgt Jozua Jaring voor bijpassende gerechten.

Sterrestaurant Ratatouille Food & Wine is het decor voor de ‘Winemakerslunch Dr. Hermann’. Winterberg Wijnen is importeur van kwaliteitswijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

Wijngaarden in de Moezel
Vanaf 13.00 is er een lunch, waarbij Christian Hermann een aantal van zijn fraaie Rieslings presenteert.

Weingut Dr. Hermann is een bedrijf van 11 hectare en beschikt over percelen met louter oude wijnstokken in drie van de beste wijngaarden van de Moezel: Ürziger Würzgarten, Erdener Treppchen en Prälat. Zijn Rieslings variëren van droog tot edelzoet.

Reserveren
De kosten voor de lunch bedragen 75 euro, dit bedrag is inclusief de begeleidende wijnen. Voorafgaand aan de lunch, vanaf 12.00 uur, is er gelegenheid enkele wijnen te proeven.

Reserveren kan telefonisch bij Ratatouille Food & Wine (023-542 72 70) of door het sturen van een e-mail naar info@winterbergwijnen.nl.

Ratatouille Food & Wine

Het met één Michelinster bekroonde Haarlemse restaurant Ratatouille Food & Wine is gevestigd op het Spaarne. Het opende daar in september 2015 na een verhuizing, die noodzakelijk was omdat het bedrijf uit haar jasje was gegroeid.

Vorig artikel

Zoek je Zen… dan eet je Japans Wagyu

Volgend artikel

Zomermenu van twee gangen bij Twenty2 in Apeldoorn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.