Nieuws

Rick Neuteboom naar Restaurant de Vrienden van Jacob

Wie bij Restaurant de Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord gaat eten, ziet een nieuw gezicht in de bediening. Afgelopen augustus heeft Rick Neuteboom zijn intrede gemaakt als Assistent Maître & Sommelier bij het bekende restaurant.

Rick Neuteboom, geboren in 1995, heeft na zijn opleiding horecamanagement gewerkt onder de vleugels van Meester Sommelier Johan Kragtwijk. Mede door hem is hij geïnspireerd geraakt door de vinologie.

In 2016 start hij de opleiding en door grote passie, inspiratie van topsommeliers en het dagelijks 4 uur trainen is de opleiding binnen 1 jaar afgerond. 
Na 4 jaar Karel V in Utrecht, uitgegroeid van stagiaire naar Sommelier is het tijd om zijn carrière te vervolgen bij Restaurant de Vrienden van Jacob.

Rick Neuteboom houdt van spannende combinaties waarbij de wijn en spijs samensmelten, de afdronk een verlenging van het gerecht is. 
Uitgeleerd is Neuteboom nog lang niet, zijn gedrevenheid voor liquorist, vinoloog en gastvrijheid maken de leerweg bij landgoed Duin & Kruidberg tot een uitdaging. Samen met Maître Jelmer Molendijk is hij klaar voor een mooie afsluiting van 2018.

Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord. In het Landgoed zijn nu een viersterrenhotel, congrescentrum, Michelinster-restaurant De Vrienden van Jacob, Brasserie & Loungebar DenK & Koetshuis Nova Zembla gevestigd. Het hotel biedt 75 kamers, vijf authentieke stijlkamers en tien moderne conferentiezalen. Vanaf de herfst 2018 mag hier een Spa & Wellness ’t Princenbosch aan toegevoegd worden.

Vorig artikel

Hotel Okura deelnemer aan Amsterdam Wine Week

Volgend artikel

Restaurant Zeezout viert jubileum met Rotterdams menu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.