Nieuws

Rick May serveert septemberdeal bij Fris in Haarlem

Septembervoordeel bij restaurant Fris in Haarlem. Chef-kok en eigenaar Rick May serveert de hele maand een verrassingsmenu van zeven gangen, dat in deze periode geen 85 euro kost maar 60 euro. Jij geeft de keukenploeg de vrije hand en laat je in de watten leggen.

Laat je verrassen door Rick May en zijn keukenbrigade en geniet van een menu van zeven gangen met een korting van 30 procent.

Voor deze septemberdeal betaal je deze maand bij restaurant Fris geen 85 euro, maar 60 euro.

Verrassingsmenu
Wat je krijgt, is aan de chefs. Zij laten hun creativiteit de vrije loop en maken daarbij volop gebruik van wat de natuur te bieden heeft. Jij hoeft enkel te genieten.

Reserveren
Benieuwd? Reserveren kan via deze link. Voor wie daarvoor belangstelling heeft, vind je er ook al informatie over de mogelijkheden tijdens kerst.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Angel Pando nieuwe chef Restaurant Liefdesgesticht Breda

Volgend artikel

Da Vinci sluit jubileumjaar af met klassiekers en champagne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.