Nieuws

Richard van Oostenbrugge kookt met Duitse driesterrenchef

De Duitse driesterrenchef Thomas Bühner kookt zondag 17 september in restaurant Bord’Eau in Amsterdam. Hij verzorgt daar in samenwerking met tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge een exclusief diner. Beide toppers serveren eenmalig een achtgangenmenu. Een plek aan tafel is te reserveren voor 188 euro per persoon.

Het culinaire seizoen van Bord’Eau Restaurant Gastronomique start met een unieke samenwerking tussen executive chef Richard van Oostenbrugge en Thomas Bühner van La Vie in Osnabrück, Duitsland.

Bord’Eau
Zij serveren zondag 17 september een ‘Quatre Mains’-diner. Een unieke en onvergetelijke ervaring van acht gangen, desgewenst inclusief bijpassend wijnarrangement (beschikbaar voor 108 euro per persoon).

Hotel De L’Europe
Thomas Bühner is in het bezit van drie Michelinsterren en exploiteert in Osnabrück zijn restaurant La Vie. Richard is sinds 2010 executive chef van Hotel De L’Europe en het culinaire gezicht van het inpandige door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant Bord’Eau.

Reserveren
Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoonnummer (020) 531 16 19 of door het sturen van een e-mail naar restaurant@deleurope.com.

Vorig artikel

Wijn versus Bier?

Volgend artikel

Geschiedenis herleeft bij Hotel New York tijdens Wereldhavendagen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.