Nieuws

Restyling voor ’t Nonnetje in Harderwijk

’t Nonnetje in Harderwijk gebruikt de korte wintersluiting voor een restyling van het restaurant. Wat blijft is eten in bistrostijl op tweesterrenniveau, het unieke kenmerk van het toprestaurant.

Eigenaar Robert Jan Nijland heeft komende maand ’t Nonnetje 20 jaar. Dat is voor hem niet alleen reden voor een feestje op 3 februari, maar ook voor een restyling van het oude vissershuisje op de Vischmarkt in het historische centrum van de Hanzestad.

‘We kiezen voor andere kleurstellingen en andere materialen. Allemaal iets exclusiever, iets lichter. Maar we gaan door met onze herkenbare koers: een bistrostijl op tweesterrenniveau met een scherpe prijsstelling’, aldus Robert Jan.

Exclusieve stoffen
Robert Jan vervolgt: ‘Nog meer natuurlijke materialen en exclusieve stoffen. Ook het gangetje naar de toiletten krijgt een restyling. Na 9 jaar is het weer tijd voor een opfrisbeurt’.

Momenteel vindt er in het restaurant een flinke verbouwing van het interieur plaats. Op dinsdag 9 januari is de verbouwing klaar en is het restaurant weer geopend voor gasten. Mooi moment om het nieuwe interieur te bekijken.

Vorig artikel

Menu ‘van grond tot mond’ bij Het Seminar in Zenderen

Volgend artikel

Fletcher lanceert 20 jaar arrangement

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.