Advertorial

Restaurants JRE Nederland gaan jonge gasten in de watten leggen

Advertorial – Gasten tot en met 25 jaar kunnen van 6 tot en met 19 juni voor half geld eten bij restaurants die zijn aangesloten bij JRE Nederland. Met de actie wil de restaurantvereniging jongeren kennis laten maken met haar leden.

Alle 34 restaurants van Jeunes Restaurateurs Nederland doen mee met de speciale week. Vanaf vandaag kunnen jongeren tot en met 25 jaar reserveren. Dit kan heel eenvoudig per telefoon of e-mail bij je favoriete restaurant. Geef daarbij aan dat het gaat om de Jongerenweek. Neem tijdens je bezoek wel even je ID-kaart mee.

Tijdens de Jongerenweek kan worden gekozen voor zowel lunch als diner. Kijk voor de tijden waarop deze worden geserveerd even op de website van het desbetreffende restaurant.

Uitgelezen kans
‘Jongeren moeten de mogelijkheid hebben om bij restaurants in het hogere segment te kunnen eten’, aldus Rik Jansma, voorzitter van JRE Nederland en eigenaar van restaurant Basiliek in Harderwijk.

‘Daarom houden we deze Jongerenweek. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met onze restaurants en om een mooie culinaire ervaring op te doen.’

Smakelijk en onvergetelijk
De restaurants van JRE Nederland liggen verspreid door het land. Op de website van de vereniging, te bereiken via www.jre.eu/nl/landen/view/nl, zijn alle aangesloten Nederlandse restaurants te vinden.

JRE Nederland hoopt je te verwelkomen in één van onze restaurants en wenst je een smakelijke en onvergetelijke middag of avond.

Vorig artikel

Video: Ron Blaauw over Ron Gastrobar Indonesia

Volgend artikel

Video: Albert Rouwendal over Mövenpick Hotels

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.