Nieuws

Restaurants Eden en Ledeboer slaan de handen ineen

De restaurants Eden in Valkenswaard en Ledeboer in Almelo gaan een four hands diner serveren. Zondag 31 oktober presenteren ze in Overijssel samen zes gangen, met daarin het beste uit beide keukens. Een plek aan tafel heb je voor een all-inprijs van 150 euro.

Het idee is ontstaan tijdens de perspresentatie van de nieuwe leden van JRE-Nederland. Beide eetgelegenheden hebben zich recent aangesloten bij de restaurantvereniging. Tijdens dat evenement kookten ze samen en dat is zo goed bevallen dat ze er nu een vervolg aan geven.

Herman Cooijmans
Chef Herman Cooijmans reist zondag 31 oktober naar Almelo om met Rick Blanken van Ledeboer een menu van zes gangen te serveren. ‘De spannende en gewaagde combinaties van restaurant Eden gecombineerd met de herkenbare, smaakvolle en uitermate gebalanceerde gerechten van restaurant Ledeboer’, aldus beide chefs.

Wie erbij wil zijn, kan een tafel reserveren via de website van Ledeboer. De kosten bedragen 150 euro, dit is een all-inprijs.

Lees ook:
JRE-Nederland presenteert nieuwe leden en plannen
Marko Karelse over gastronomie na corona

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Met mes & stokjes: zeventig internationale gerechten

Volgend artikel

Fryslân Boppe bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.