Nieuws

Restaurants Alliance Gastronomique serveren Supernovae lunch

Acht bij Alliance Gastronomique aangesloten restaurants serveren zondag 1 september een gezamenlijke lunch. Start- en eindpunt is Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Deze zogeheten Supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. In dit geval zijn dat tien Michelinsterrren.

De Supernovae lunch op zondag 1 september in Blokzijl is in handen van ’t Nonnetje in Harderwijk, De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag, De Librije in Zwolle, De Vlindertuin in Zuidlaren, Dorset in Borne, Het Koetshuis in Bennekom, Het Roode Koper in Ermelo en Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Samen goed voor tien Michelinsterren.

Kaatje bij de Sluis
Als gast word je ontvangen bij Kaatje bij de Sluis, waarna je aan boord gaat voor een boottocht door natuurgebied De Weerribben. Aansluitend geniet je van een bijzondere lunch.

Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 175 euro, dit is all-in. Reserveren kan via de website van Alliance Gastronomique. Daar vind je ook alle informatie over het evenement.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Friesland van Marc van Gulick

Volgend artikel

Zondagslunch Tante Kee en The White Room met collega-restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.