Nieuws

Restaurantrenovatie met naamswijziging in Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud is met een grote verbouwing van het restaurant bezig. Het restaurant van het hotel krijgt niet alleen een complete make-over, maar ook een nieuwe naam.

Vanaf 4 februari zijn de werkzaamheden van de grootscheepse verbouwing van restaurant Oranjetuin gestart. De verbouwing duurt naar verwachting tot ergens begin maart.

Naast een nieuwe look krijgt het restaurant ook een nieuwe naam: Marijke Muoi Wine & Dine. De naam verwijst naar Marijke Muoi, die enkele eeuwen geleden als gouvernante leefde in de provincie.

De entourage van het nieuwe restaurant wordt casual chique, waar eigentijdse en duurzame materialen worden gebruikt door regionale en internationale designers en kunstenaars.

Marijke Muoi
‘Met tinten van groen en blauw wordt er verwezen naar Marijke Muoi en het landschapspark Oranjewoud. Ook komen deze kleuren terug in een 3D schilderij bij de entree, de muurschildering en in de wand van de bar. Het ambachtelijke meubilair straalt warmte en huiselijkheid uit, maar is tegelijk zeer comfortabel’, aldus Thom van der Heide van Parkhotel Tjaarda.

Het gastronomische restaurant krijgt een keuken waar de kernwoorden eerlijk, lokaal en ambachtelijk centraal staan. De wijnkaart telt maar liefst meer dan 70 wijnen die per glas verkrijgbaar zijn.

Parkhotel Tjaarda ligt verstopt in de Friesse bossen bij Oranjewoud op steenworp afstand van Heerenveen. Het hotel beschikt over een bruidssuite, 3 juniorsuites, 3 familiekamers, 1 mindervalide kamer, 15 comfort, 18 comfort plus en 29 luxe kamers met terras en boszicht.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gin Mönnink valt in de smaak bij De Swarte Ruijter

Volgend artikel

Villa la Ruche in Voorburg komt met winteruitzwaaimenu

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.