Nieuws

Restaurant Veldzicht treedt toe tot Euro-Toques Nederland

Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd is toegetreden tot Euro-Toques Nederland. Eigenaren Simone en Stefan Kollumer staan voor verse producten uit de regio, een ambachtelijke bereiding en een met de seizoenen wisselende kaart. Elementen die perfect passen bij de restaurantvereniging.

De formele toetreding van restaurant Veldzicht tot Euro-Toques Nederland vond plaats onder het toeziend oog van burgemeester Rodenboog van Loppersum.

Regionale producten
Met de aansluiting bij de restaurantvereniging is ook direct verteld waarvoor patron Stefan en gastvrouw Simone Kollumer voor staan: verse producten uit de regio, ambachtelijk bereid en een met de seizoenen wisselende kaart.

Code van Eer
Euro-Toques Nederland werkt met een internationaal keurmerk, dat door haar Code van Eer garandeert dat het eten voldoet aan hoge eisen. Puur en eerlijk staan daarbij centraal.

Enthousiasme en kwaliteit
De ondernemers noemen de plaatsing van het bijbehorende schild ‘een kroon op ons werk. We doen er alles aan onze gasten een heerlijke avond uit te bieden. Met veel enthousiasme en kwaliteit.’

Vorig artikel

Winteraanbieding Hostellerie De Hamert in Wellerlooi

Volgend artikel

Jan Marrees serveert Wintermenu in restaurant Bretelli Weert

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.