Nieuws

Restaurant van Jan Smink in Wolvega opent 21 september

De opening van de eetgelegenheid van Jan Smink kondigden we al eerder aan, maar nu is er ook een datum. Vanaf vrijdag 21 september kun je terecht bij restaurant Smink in Wolvega, waar de kersvers ondernemer gaat koken ‘op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving’.

‘Op vrijdag 21 september open ik mijn eigen restaurant’, zo laat chef-kok en ondernemer Jan Smink weten aan ChefsFriends. ‘Restaurant Smink in Wolvega.’

De Librije
Jan, afkomstig uit de school van De Librije in Zwolle, gaat er koken volgens de ‘Smink-stijl’: een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving.

Friesland
‘Ik ga koken met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade ga ik zorgen voor een unieke Friese gastronomische ervaring.’

Reserveren
Restaurant Smink heeft geen vaste openingsdagen. Kijk in het reserveringsoverzicht op de website naar de beschikbare dagen.

Op dit moment is het mogelijk om te reserveren van vrijdag 21 september tot en met zaterdag 1 december. Het volgende tijdslot wordt over enige tijd vrijgegeven.

ChefsFriends wenst Jan veel succes. Ben jij er (straks) geweest, dan lezen we (hieronder) graag hoe je het hebt gehad.

Vorig artikel

Langs zes toprestaurants tijdens Culinaire Armada aan de Vliet

Volgend artikel

Arrangement ‘vier de zomer’ bij De Moerbei in Warmond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.