Nieuws

Restaurant Tribeca in Heeze start met dagelijkse lunch

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Tribeca in Heeze gaat vanaf september iedere openingsdag lunch serveren. Volgens eigenaren Claudia en Jan Sobecki een ‘mooie gelegenheid om op een laagdrempelige wijze kennis te maken’. Het lunchmenu is straks beschikbaar in drie, vier of zes gangen.

Wegens toegenomen drukte is restaurant Tribeca vanaf september 2018 dagelijks open voor lunch, aldus eigenaren Claudia en Jan Sobecki.

Jan Sobecki
‘Een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Tribeca. Bij mooi weer geniet je in onze serene, koele tuin.’

Lunchmenu
Een lunchmenu is straks beschikbaar in drie, vier of zes gangen. De prijzen exclusief dranken bedragen respectievelijk 58 euro, 65 euro en 85 euro.

De introductie van de dagelijkse lunch heeft de ondernemers doen besluiten het restaurant vanaf september op dinsdag te sluiten. Dat betekent dat je dan van woensdag tot en met zaterdag terechtkunt voor lunch en diner.

Cees Helder
In het najaar start Tribeca met een bijzondere serie lunches onder de naam ‘Friday Classics’. Deze worden bereid door de beste (oud-)chefs van Nederland.

De namen, data en reserveringsmogelijkheden worden later bekendgemaakt. In ieder geval Cees Helder en Emmanuel Mertens komen naar Heeze.

Vorig artikel

Summer Sunday bij sterrestaurant Zarzo in Eindhoven

Volgend artikel

Ad Janssen jubileert en voltooit restyling Kasteel van Rhoon

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.