Nieuws

Restaurant Tante Kee in Kaag viert de lente met VIP-actie

Tante Kee op Kaageiland viert de start van de lente met een speciale VIP-actie. Tot en met 31 mei kun je reserveren voor het lentearrangement van zes gangen voor slechts 49,50 euro. Op dinsdag, woensdag en donderdag is ook een viergangenmenu beschikbaar voor een couvertprijs van 37,45 euro.

Bij het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Tante Kee kun je tot en met 31 mei terecht voor de VIP-actie.

Raymond Reeb
Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb serveren van dinsdag tot en met zondag een lentearrangement van zes gangen met daarin allemaal nieuwe gerechten voor 49,50 euro per couvert.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is bovendien een viergangenmenu beschikbaar en daarvoor bedraagt de prijs per persoon 37,45 euro.

Bib Gourmand
Tante Kee heeft van Michelin niet alleen een onderscheiding gekregen voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit, maar beschikt ook over één van de mooiste terrassen in de regio.

Arrangement
Reserveren kan via twee speciale linkjes. Via deze link reserveer je voor het arrangement van zes gangen. Voorkeur voor het menu van vier gangen, gebruik dan deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eperheide lam: een mooi verhaal en een uitzonderlijke smaak

Volgend artikel

Italiaanse wijn-spijsavond bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.