Nieuws

Restaurant Taiko Amsterdam serveert ‘FEBO-snacks’

Taiko in Amsterdam gaat (eenmalig) samenwerken met snackgigant FEBO. Het restaurant in het Conservatorium Hotel krijgt in de nacht van 19 op 20 januari een authentieke snackmuur in de bar, waar gasten van 22.00 uur tot middernacht bijzondere gerechten uit de keuken van executive chef Schilo van Coevorden kunnen trekken.

De samenwerking tussen restaurant Taiko en fastserviceformule FEBO is speciaal voor de zevende editie van de Amsterdamse Hotelnacht.

Schilo van Coevorden
Van zaterdag 19 op zondag 20 januari zijn gasten welkom in Tunes Bar om de culinaire kwaliteiten van de keuken onder leiding van executive chef Schilo van Coevorden ’s nachts te ervaren.

Langoustine en wagyu
Van 22.00 uur tot middernacht zijn twee culinaire snacks te trekken uit een heuse FEBO-snackmuur: een langoustinefrikandel en een Wagyu-burger.

Ketel 1 serveert speciaal voor deze gelegenheid een mini-Ketel 1 milkshake als welkomstdrankje en je kunt een foto laten maken met de kenmerkende FEBO fashion items.

Brunch
Zondag 20 januari is in Tunes Bar een ‘hangover brunch’ en kun je van 11.00 tot 13.00 uur genieten van zes spannende gerechten. De kosten voor de brunch bedragen 69 euro per persoon, voor de snacks uit de muur kunnen Conservatorium-munten worden aangeschaft.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bieravond bij restaurant Strandlodge in Winterswijk

Volgend artikel

Diner met 3D-animatie bij hotel Novotel in Hoofddorp

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.