Nieuws

Restaurant Senses by Lars Bertelsen in Amsterdam vernieuwd

Restaurant Senses by Lars Bertelsen in Amsterdam is volledig gerestyled. Het interieur van de eetgelegenheid van hotel The Albus paste na acht jaar aandacht en passie voor de ontwikkeling van het eten volgens eigen zeggen niet meer bij de kwaliteit van de gerechten.

Dankzij de stijlvolle goud- en koperkleurige accenten, diverse esthetische vormen en kunst aan de muur, prikkelen niet alleen de gerechten van Senses by Lars Bertelsen maar ook het nieuwe interieur de zintuigen.

Comfort
Bovendien is het comfort voor de (maximaal) 32 gasten toegenomen door de keuze voor banken en stoelen.

Van optimaal zitcomfort tot knusse verlichting, waarbij iedere gang goed tot zijn recht komt en een fijne en smakelijke avond uit is gegarandeerd.

Tasting menu
In het restaurant serveert chef-kok Lars Bertelsen een tasting menu, dat beschikbaar is van drie tot en met zeven gangen.

Senses by Lars Bertelsen is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Het restaurant is onderdeel van designhotel The Albus, dat vier sterren heeft.

Vorig artikel

La Provence Zaltbommel krijgt prijs voor jaarlijkse Poldermenu

Volgend artikel

Ernest Hemingway-cocktails bij Pulitzer’s Bar Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.