Nieuws

Restaurant Ross Lovell in Rijsoord viert 5-jarig bestaan

Feest in Rijsoord. Ross Lovell van Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg bestaat vijf jaar. Om dat te vieren, kun je de komende vijf maanden in het restaurant genieten van een vijfgangenmenu met vijf amuses voor 50 euro. Vrijdag 6 december is in het restaurant een ‘Open flessen feest’.

Ross Lovell huisvest in een historisch pand in het dorpje Rijsoord, gemeente Ridderkerk. Vijf jaar geleden startten Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg er hun avontuur. Inmiddels hebben ze in Krimpen een tweede Ross Lovell-vestiging.

Jubileummenu
De komende vijf maanden vieren ze hun 5-jarig bestaan met een vijfgangenmenu met vijf amuses voor 50 euro. Via deze link kun je reserveren.

Wijnen
Vrijdag 6 december vindt in het restaurant een zogeheten ‘Open flessen feest’ plaats. Ross Lovell verzorgt een exclusief diner en wijnspecialist Fred Nijhuis neemt wijnen mee. De all-inprijs bedraagt 100 euro per persoon.

Voor de snelle beslisser: vrijdag 22 november is er ook zo’n avond. Klik hier voor meer informatie. ChefsFriends feliciteert Isabella en Gerrit van harte met dit jubileum.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Skiën in Zuid-Limburg met arrangement hotel Winselerhof

Volgend artikel

Culinair genieten in een historisch fort in Nieuwegein

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.