Nieuws

Restaurant Ross Lovell in Ridderkerk viert 2-jarig bestaan

Feest bij restaurant Ross Lovell in Ridderkerk-Rijsoord. Het restaurant van Isabelle Wildtham en Gerrit van den Berg bestaat twee jaar en dat wordt – uiteraard – gevierd. Vrijdag 28 oktober wordt de zaak omgebouwd tot een sfeervolle club met livemuziek, bubbels en een walking dinner.

‘Wij bestaan twee jaar en dat vieren wij grandioos met een avondvullend programma, bubbels, walking dinner en live entertainment van ‘Beware of the Piano’s.’

Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg
Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg staan uitgebreid stil bij het 2-jarig bestaan van hun Ross Lovell aan de Rijksstraatweg in Ridderkerk-Rijsoord.

Bubbels en wijn
Vrijdag 28 oktober wordt het restaurant omgetoverd tot een sfeervolle club. ‘Dus trek een feestelijke outfit en dansschoenen aan en geniet van bubbels, gin-tonics of een goed glas wijn, een swingende top band en culinaire hoogtepunten.’

Reserveren
Kaarten zijn te reserveren via de website van Ross Lovell en kosten 65 euro per persoon, dit is exclusief drank. De avond begint om 19.30 uur.

ChefsFriends feliciteert Isabella en Gerrit van harte met dit heugelijke feit.

Vorig artikel

Hilton the Hague introduceert nieuw concept: Mindful Meetings

Volgend artikel

Hotel W Amsterdam opent tweede pand en telt nu 238 kamers

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.