Nieuws

Restaurant Rantrée verhuist naar andere plek in Maastricht

Restaurant Rantrée in Maastricht gaat verhuizen. Ergens in november gaat het bekende Zuid-Limburgse restaurant naar een nieuw luxe hotel in het groenste deel van Maastricht, ook wel de Dousberg genoemd.

Dormio Resort Maastricht wordt de nieuwe locatie van het restaurant. Op de negende verdieping van het in aanbouw zijnde hotel komt een panoramarestaurant met 360 graden uitzicht over de omgeving.

Dormio Resort Maastricht is een luxueuze vakantieverblijf in een groene long aan de westkant van Maastricht op de grens met België bij de golfvereniging Maastrischtsche International Golf. Per voet een kleine vier kilometer van de huidige locatie van Rantrée aan de Kesselskade.

‘De nieuwe locatie brengt ons veel extra ruimte en beschikt over een private diningroom voor groepen tot 30 personen en een skybar waar u onder het genot van een drankje en special bites geniet van een uniek uitzicht over Maastricht’, laten de eigenaren Ralph Hermans en Jennifer Silvius weten.

Rantrée wordt gerund door Ralph Hermans en Jennifer Silvius die in 2014 de deuren opende van hun restaurant aan de Kesselskade. Met de verhuizing naar Dormio Resort Maastricht in november dit jaar hoop het koppel een volgende stap te zetten.

Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Jubileum- en sponsorlunch van Blok’s restaurant voor Alpe d'HuZes

Volgend artikel

Lunchactie bij Da Vinci in Maasbracht vanwege jubileum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.