Nieuws

Restaurant Moon in Amsterdam houdt Late Night Dinner

Restaurant Moon inspired by Jaimie van Heije in Amsterdam houdt zaterdag 18 mei een Late Night Dinner. ‘Een dromerig diner op grote hoogte’, de eetgelegenheid huisvest in de Adam Toren, met muziek van een dj en aansluitend de gelegenheid om ‘te dansen tot de zon opkomt’.

‘Amsterdam levendige nachtcultuur en culinaire klasse mist een spannend nachtdiner’, aldus de initiatiefnemers achter het Late Night Diner van Restaurant Moon inspired by Jaimie van Heije in de Adam Tower in Amsterdam.

Shared dining
Voor een speciale prijs van 39,50 euro per couvert krijgt je een shared dining-diner van drie gangen geserveerd. Inclusief Aziatische touch en een plek op de gastenlijst van de twintig verdiepingen lager gelegen dans- en nachtclub Shelter Amsterdam.

Jaimie van Heije
Voor het bekijken van het menu en het maken van reserveringen kun je terecht op de website van Restaurant Moon. Een mail sturen naar info@restaurantmoon.nl of bellen met telefoonnummer (020) 237 63 11 kan ook. Vergeet niet om aan te geven of je wilt aanschuiven om 23.00 uur, 24.00 uur of 00.30 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Summer Kick Off bij restaurant Bentinck in Amerongen

Volgend artikel

Beachproeverij André Kerstens Partners in Wijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.