Nieuws

Restaurant De Leuf in Ubachsberg viert 30-jarig bestaan

De Leuf in Ubachsberg bestaat in 2018 30 jaar. Het sterrestaurant viert dat met onder andere een jubileumarrangement, een all-inspecial en een nieuwe website. Extra bijzonder is dat in dit kroonjaar de keuken wordt geleid door Robin van de Bunt.

‘Dat we het 30-jarig jubileum van restaurant De Leuf mogen aftrappen met weer een Van de Bunt ‘achter de kachel’, moet gevierd worden’, aldus eigenaar Sandra van de Bunt. ‘Een nieuwe fase die we vormgeven in een aantal leuke specials én met een nieuwe website.’

Robin van de Bunt
De start van zoon Robin van de Bunt in de keuken wordt gevierd met de feestelijk all-inspecial ‘Welkom Robin’. Een menu van vier gangen, bijpassende wijnen, mineraalwater en mokka en sweets voor 99 euro per persoon.

Jubileum
Wie jarig is, trakteert en daarom kun je op dinsdag, woensdag en donderdag na het diner bij De Leuf overnachten voor 50 euro persoon. Dit bedrag is inclusief ontbijt.

Reserveren
Voor reserveringen en meer informatie kun je terecht op de nieuwe website van De Leuf, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Januari Special bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

Volgend artikel

Winters arrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.