Nieuws

Restaurant l’Atelier in Gulpen sluit jaar af met kliekjesdiner

Bij restaurant l’Atelier in Gulpen kun je de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw reserveren voor het ‘kliekjes’ amusediner van acht gangen. Van 27 tot en met 30 december vervalt de reguliere menukaart en serveert chef-kok Hans Kinkartz bijzondere culinaire improvisaties.

Beperkingen prikkelen de creativiteit, aldus chef-kok Hans Kinkartz over het kliekjesdiner van achter gangen. Van 27 tot en met 30 december wordt de koelkast leeg gekookt bij restaurant l’Atelier en kun jij aanschuiven voor ‘bijzondere culinaire improvisaties’.

Restyling
‘De periode tussen Kerst en onze geplande sluiting vanwege een restyling van ons restaurant, is de perfecte gelegenheid voor ons keukenteam om te laten zien dat niet veel nodig is om iets bijzonders te creëren.’

Amusediner
Het ‘kliekjes’ amusediner van acht gangen kost 85 euro per persoon. Reserveren kan via de website van restaurant l’Atelier, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Deze bubbels drinken we in december

Volgend artikel

Foto’s restaurant Jamie Oliver’s Diner in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.