Nieuws

Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp organiseert De Meerlunch

Het met een Michelinster bekroonde Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp houdt komende zomer opnieuw een bijzonder evenement. Nadat eigenaren Jessica en Rutger van der Weel voorgaande jaren tekenden voor de organisatie van een Zandplaatlunch, hebben ze in 2019 gekozen voor De Meerlunch.

‘Na eerdere jaren onze Zandplaatlunch te hebben georganiseerd, kiezen we nu voor wat anders’, aldus Jessica en Rutger van der Weel, eigenaren van het met een Michelinster bekroonde Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp.

Lees ook: Sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp vernieuwd

Veerse Meer
Zaterdag 20 juli vindt De Meerlunch plaats. Samen met hun gasten varen de ondernemers op het Veerse Meer, waarna wordt aangelegd voor een lunch op de ‘Arneplaat’.

Er kunnen maximaal 140 gasten bij, dus snel reserveren lijkt gewenst. De kosten bedragen 150 euro per persoon.

Video Chef2Chef: Jessica over Rutger en Rutger over Jessica

Rutger van der Weel
De ontvangst is om 10.00 uur bij het restaurant, de lunch is rond de klok van 13.00 uur en de boot meer weer aan om 17.00 uur.

Alliance Gastronomique
Een plek reserveren kan via de website van Restaurant Katseveer, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Italiaanse wijn-spijsavond bij Da Vinci in Maasbracht

Volgend artikel

Reserveer nu jouw tafel bij Brass Boer Thuis in Zwolle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.