Nieuws

Restaurant Fred in Rotterdam ondergaat rigoureuze verandering

Restaurant Fred gaat op de schop. In het Rotterdamse restaurant zijn moment 20 vakmensen aan het werk om het tweesterrenrestaurant een compleet nieuw interieur te geven. Eigenaar Fred Mustert verklapt aan ChefsFriends.nl wat we straks kunnen verwachten.

Straks is 12 januari, wanneer het restaurant de deuren weer opent voor het publiek. Dan is het complete interieur vernieuwd. Alleen de toiletgroepen worden niet aangepakt. Die zijn nog eigentijds genoeg, vindt Fred.

‘We zijn 10 jaar geleden begonnen in het hoge segment met een hoog bling-bling gehalte. Zo hadden wij bijvoorbeeld bladgoud aan het platfond. De zaak gaat nu rigoureus veranderend’, aldus Fred.

Neonverlichting
Fred vervolgt: ‘Het wordt modern en hip, zonder bling-bling. Er komt een nieuw plafond in met een 35 meter lange spiraallamp die voor neonverlichting zorgt. Verder komt er een grote kaasvitrine en wijnopslag van glas en hout. Het wordt allemaal vrij strak en modern, en sfeervol’.

Het maximaal aantal couverts blijft 60 en ook de toiletgroepen blijven zoals ze zijn. Voor de rest wordt het interieur compleet vernieuwd. Op 12 januari gaat restaurant Fred weer open en is het mogelijk om tijdens lunch of diner te genieten van het compleet vernieuwde interieur.

Vorig artikel

Fletcher neemt exploitatie hotel Inntel Zutphen over

Volgend artikel

Nieuw restaurant voor Nico en Sonja Boreas

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.