Nieuws

Restaurant Elea in Rijswijk wint culinaire competitie AD

Mooi nieuws voor Elea in Rijswijk. Het restaurant van chef-kok Takis Panagakis is winnaar geworden van de Haagse Gouden Pollepel-competitie van het AD. Bij deze culinaire competitie van het dagblad weegt de verhouding tussen prijs en kwaliteit zwaar. De in het oude centrum gelegen eetgelegenheid is beoordeeld met een 8,3.

De jury van De Gouden Pollepel-competitie noemt de gerechten van chef-kok Takis Panagakis ‘innovatief, modern en Grieks beïnvloed’. Daarbij werkt hij zoveel mogelijk met verse producten uit de regio en lokale leveranciers.

Takis Panagakis
Restaurant Elea in het oude centrum van Rijswijk reflecteert volgens het dagblad ‘de afkomst van Panagakis in combinatie met moderne culinaire invloeden om de gast te verrassen’.

Opvallende kookstijl
Verder wordt zijn kookstijl ‘opvallend’ genoemd. ‘Geen veel-vlees-feta-moussaka-souvlaki-vakantie-ervaring’ is te lezen in het artikel over de winnaar.

Maar niet alleen de keuken maakt indruk, aldus het AD. Datzelfde geldt voor het gastheerschap van partner Bibi Kuyp.

Menu’s
Elea is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur. Een driegangenmenu staat op de kaart voor 37,50 euro, voor een menu van zes gangen bedraagt de prijs 67,50 euro.

Vier of vijf gangen is eveneens mogelijk. In alle gevallen is all-in beschikbaar. Het restaurant van chef-kok Takis is vanwege vakantie gesloten van zondag 6 tot en met maandag 14 augustus.

ChefsFriends feliciteert het team van Elea van harte met het winnen van deze culinaire competitie van het AD.

Vorig artikel

In vakantiesfeer komen met Zomermenu restaurant Bretelli

Volgend artikel

Wijn-spijsactie bij restaurant De Ertepeller in Papendrecht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.