Nieuws

Restaurant DenC in Amsterdam bij Euro-Toques

Restaurant DenC, gevestigd in de Kerkstraat in Amsterdam, is toegetreden tot restaurantvereniging Euro-Toques. DenC staat onder andere bekend vanwege de streek- en seizoensproducten.

Johan Dik (chef-kok) en Emmalou Cunningham (vinologe) kiezen bij DenC bewust voor ingrediënten en producten uit de regio en van het seizoen. Zo serveren ze onder andere een crèmesoep van geitenkaas met rode ui en een gerecht met lamsvlees van boerin Doets uit de Beemster.

Deze voorbeelden laten zien dat DenC prima past bij de gedachten van Euro-Toques, een restaurantvereniging die staat voor puur en eerlijk eten met de nadruk op kwaliteit en smaak, en met behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producten.

Restaurant DenC staat verder bekend om de huiselijke sfeer. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur. Verrassingsmenu’s worden aangeboden variërend van 3 tot 8 gangen. Daarnaast zijn er keuzemenu’s van 3 tot 5 gangen.

Vorig artikel

Frans wijnmakersdiner bij Nieuw Roeterts Hof in Diepenveen

Volgend artikel

Dineren en lunchen met champagne bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.