Nieuws

Restaurant DeliCees in Dordrecht viert 14-jarig bestaan

Restaurant DeliCees bestaat veertien jaar en viert dat met een Feestweek. Van vrijdag 5 tot en met zondag 14 april geniet je in Dordrecht van een menu van tien gangen voor 49,50 euro.

‘Dit voorjaar vieren we dat restaurant DeliCees al weer veertien jaar bestaat’, zo wordt melding gemaakt van de Feestweek van de eetgelegenheid in Dordrecht.

Lees ook: De beste hotels en restaurants in Dordrecht en omgeving

Tien gangen
Van vrijdag 5 tot en met zondag 14 april wordt een speciaal tiengangenmenu geserveerd voor een couvertprijs van 49,50 euro.

Reserveren
Reserveren kan via de website van DeliCees of via e-mailadres reservering@delicees.nl onder vermelding van ‘Feestweek’. Vermeld daar ook eventuele dieetwensen bij.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Avond met wijnen uit de Moezel bij Bij Erik in Leidschendam

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Overijssel van Lars van Galen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.