Nieuws

Restaurant De Nederlanden start met lunch op zaterdag

De Nederlanden in Vreeland start met de lunch op zaterdag. Vanaf 15 juli kun je van donderdag tot en met zondag in de middag terecht in het sterrestaurant in Vreeland. Eigenaren Caroline en Wilco Berends serveren een lunchmenu van vier, zes of acht gangen.

De extra lunchdag betekent dat je straks van donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 13.30 uur kunt plaatsnemen bij het door Michelin met een ster bekroonde restaurant, en hotel. Er is een lunchmenu du chef van vier gangen voor 65 euro, desgewenst uit te breiden met de fameuze oesterproeverij van Wilco.

Wil je echt uitgebreid lunchen, dan kun je kiezen voor het prestigemenu van zes of acht gangen, of het signatuurmenu van zes gangen.

Lees ook:
Nederlandse kazen op de wagen van De Nederlanden*
Video: Wilco en Caroline Berends over De Nederlanden 2.0
Alle hotelkamers De Nederlanden volledig gerenoveerd

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Céline in Nieuwegein viert tweede verjaardag

Volgend artikel

Summer Sunday bij restaurant Tante Kee in Kaag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.