Nieuws

Restaurant Danyel naar andere locatie in Maastricht

Een verhuisbericht uit Maastricht. Restaurant Danyel van chef-kok Danyel van den Bongard is binnenkort actief op een andere locatie in de Limburgse stad.

Restaurant Danyel in Maastricht, lid van restaurantvereniging Euro-Toques, gaat 22 november verhuizen. Eigenaar Danyel van den Bongard verplaatst zijn restaurant naar Observantenweg 3 in het zuiden van de stad dicht bij Fort Sint Pieter en de Sint-Pietersberg.

‘De reden van de verhuizing is dat we ons volledig willen focussen op het restaurant. Daar ligt mijn passie. Het restaurant krijgt een open keuken en daarmee gaan een wens in vervulling’, laat Danyel weten.

De sleutelwoorden van het nieuwe restaurant zijn klassiek, vers, old-school, lokaal en ambacht. Bij Restaurant Danyel wordt gewerkt met verse ingrediënten en is respect voor product, traditie en de klassieke keuken.

Restaurant Danyel ademt in alles Frans. Zo zijn er Franse invloeden, is er een Franse keuken en is er Franse muziek te horen. Het restaurant is aangesloten bij Euro-Toques Nederland. Dit is een vereniging van restaurants die werken met duurzame, eerlijke streekproducten.

Vorig artikel

Eigen restaurant voor sterchef Dennis Richter Uitdenbogaardt

Volgend artikel

Andaz Amsterdam start- en eindpunt Champagne & Art Cruise

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.