Nieuws

Restaurant Da Vinci haalt Jesse Dean Bruijstens

Restaurant Da Vinci in Maasbracht heeft sommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat in juni 2018 aan de slag in het Limburgse restaurant en komt over van restaurant Tribeca in Heeze, waar hij hoofdsommelier is.

Jesse Dean Bruijstens start per 6 juni in het restaurant van SVH Meesterkok Margo Reuten en SVH Meestergastheer Petro Kools.

Petro Kools zegt blij te zijn met de komst van Bruijstens. ‘Met zijn 27 jaar heeft hij een mooi cv met ervaring in Brabantse sterrenrestaurants als de Treeswijkhoeve, de Lindehof, Wiesen en Tribeca. Jesse Dean assisteert mij op wijngebied en we zijn al mooie plannen aan het smeden voor bijzondere wijn-events en andere activiteiten, onder meer in het kader van het 25-jarig bestaan van Da Vinci in september 2018’, aldus Kools

Jesse Dean Bruijstens ziet uit naar zijn nieuwe werkplek. ‘Na 7 jaar werken op sterrenniveau ben ik nog lang niet uitgeleerd, ik kan nog ontzettend veel leren van Petro Kools en heb heel veel zin om in Maasbracht te beginnen’, aldus Bruijstens.

25 jaar Da Vinci
Da Vinci bestaat in september 25 jaar en viert dat het hele jaar door met acties en evenementen. Het restaurant is sinds 1999 in het bezit van een Michelinster en is aangesloten bij Relais & Châteaux en Alliance Gastronomique.

Over Da Vinci
Restaurant Da Vinci in het Limburgse Maasbracht is sinds 1993 de trots van SVH Meesterkok Margo Reuten en haar levenspartner SVH Meestergastheer Petro Kools. Da Vinci staat bekend om zijn Limburgse gastvrijheid met veel persoonlijke aandacht voor de gast. Margo Reuten kookt modern uitgevoerde gerechten met vrouwelijke finesse op basis van de Franse klassieke keuken. In Petro’s Vinoteca, diep in het hart van Da Vinci, ligt een collectie van ruim 700 verschillende wijnen uit de hele wereld, waaronder een groot aantal Limburgse wijnen.

 

Vorig artikel

Fruits de Mer Experience bij Château Neercanne in Maastricht

Volgend artikel

Milton Verseput naar Olivijn van Menno Post

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.