Nieuws

Restaurant Da Vinci gaat weer zomervaren met De Gouverneur

Restaurant Da Vinci gaat ook dit jaar zomervaren met rondvaartboot De Gouverneur. En jij kunt mee! Aan boord geniet je van hapjes en champagne en een vaartocht door de haven van Maasbracht, je sluit af met een heerlijke driegangenlunch in de door Michelin met een ster bekroonde eetgelegenheid.

Het is een jaarlijkse traditie: de zomerrondvaarten van restaurant Da Vinci met rondvaartboot de Gouverneur van Limburg op donderdag en zondag.

Champagne
Als gast word je door het team van Da Vinci ontvangen met een glas champagne aan boord van het schip, dat direct tegenover de haven van Maasbracht ligt afgemeerd.

Haven van Maasbracht
Terwijl De Gouverneur een tocht van ruim een uur maakt door de haven, geniet jij van smakelijke hapjes. Bovendien ervaar je het schutten in de Drielingsluis met een verval van 12 meter.

Margo Reuten
Het zomervaren wordt afgesloten met een heerlijke driegangenlunch in het sterrestaurant van Margo Reuten en Petro Kools.

Rondvaarten
De prijs per persoon bedraagt 109 euro. Inbegrepen zijn de rondvaart, champagne en hapjes aan boord, en amuses, een driegangenmenu, drie glazen wijn, mineraalwater en koffie/thee met friandises in het restaurant.

Reserveren
De rondvaarten zijn op 7, 14, 18 en 21 juli en op 15, 18, 22 en 25 augustus. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van restaurant Da Vinci.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Joann in Enschede opent 15 mei de deuren

Volgend artikel

Fashion Afternoon Tea bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.