Nieuws

Restaurant Cucina del Mondo Heerlen serveert ’50 minute lunch’

Het met één Michelinster bekroonde Cucina del Mondo in Heerlen introduceert de ’50 minute lunch’. Op woensdag, donderdag en vrijdag drie gangen, een glas wijn, water en koffie in 50 minuten en voor 50 euro per persoon.

‘50 minutes of quality time’, aldus eigenaar en chef-kok Servais Tielman over de 50 minute lunch van Cucina del Mondo in Heerlen.

Drie gangen
Je kunt deze lunch reserveren op woensdag, donderdag en vrijdag. Voor 50 euro krijg je drie heerlijke gangen, een glas wijn, water en koffie geserveerd.

Reserveren
‘Genieten van een heerlijke, lichte lunch zonder uren aan tafel te zetten.’ Reserveren kan telefonisch via nummer (045) 571 42 41 of via de website van Cucina del Mondo.

Graffitikunstenaars

Zeven graffitikunstenaars hebben vorig jaar zomer het interieur van sterrestaurant Cucina del Mondo onder handen genomen. Ze kregen de vrije hand van eigenaar Servais Tielman, die de inrichting beter wilde afstemmen op zijn menukaart. Het resultaat is verbluffend.

Vorig artikel

Fletcher lanceert 20 jaar arrangement

Volgend artikel

Waanzinnige WestCord Weken bij WestCord Hotels

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.