Restaurant Brut172 van Hans van Wolde begin maart open
Mooi nieuws uit Zuid-Limburg. Begin maart opent Hans van Wolde de deuren van Brut172 in Reijmerstok. ‘We zijn nog druk met de laatste voorbereidingen, maar onze website staat live en het reserveren van een tafel voor komend half jaar is mogelijk’, zo laat de chef-kok en eigenaar weten aan ChefsFriends.
‘We zijn open voor reserveringen’, aldus Hans van Wolde. Nog even en dan openen de deuren van zijn nieuwe restaurant. ‘Begin maart gaan we van start met Brut172 in Reijmerstok.’
Reserveren
Hans laat weten dat ze nog druk zijn met de laatste voorbereidingen, maar de nieuwe website is live en je hebt de mogelijkheid om te reserveren. Dat laatste kan voor het komend half jaar.
Chefs table
Brut172 krijgt 24 couverts, een chefs table met acht stoelen en een private dining-ruimte met een capaciteit van twaalf personen. Wie na het diner wil blijven overnachten, kan terecht in één van de suites in het pand.
Wij wensen Hans en zijn team heel veel succes met dit nieuwe avontuur. Een periode van heel hard werken wordt begin maart beloond met de opening van Brut172.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.