Nieuws

Restaurant Bentinck serveert tien gangen op 10 oktober

Restaurant Bentinck in Amerongen serveert zaterdag 10 oktober een diner van tien gangen. Een avond culinair én uitgebreid genieten van de gerechten van chef Frank Bakkenes, en met – uiteraard – bijpassende wijnen. Een plek aan tafel kost 85 euro voor enkel het diner en 145 euro all-in.

‘Geniet van een tiengangendiner op zaterdag 10 oktober’, zo wordt het evenement van restaurant Bentinck van eigenaar Peter-Paul Swijnenburg in Amerongen aangekondigd.

Lees ook onze blog: culinair genieten in een voormalige paardenstal

Frank Bakkenes
Het keukenteam onder leiding van chef Frank Bakkenes zorgt voor een smakelijk menu, aan de voorkant tekent sommelier Jan-Jaap Altenburg voor mooie bijpassende wijnen.

Lees ook: Frank Bakkenes nieuwe chef restaurant Bentinck Amerongen

JRE-Nederland
De prijs voor het diner bedraagt 85 euro per persoon. Er is een all-invariant beschikbaar voor een couvertprijs van 145 euro. Bentinck is aangesloten bij restaurantverenigingen JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Internationale 3D dinershow bij Hotel New York in Rotterdam

Volgend artikel

Boomsma 10 jaar vat gerijpte genever: ‘Er piest een engel over mijn tong’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.