Nieuws

Restaurant Apicius in Bakkum serveert ‘menu van de markt’

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Apicius in Bakkum serveert op dinsdag, woensdag en donderdag in augustus en september een driegangenmenu voor 40 euro. ‘Retour du Marché, zoals de naam klinkt, bestaat uit bits en bites, amuses, huisgemaakt brood, boter en olijfolie en een voor-, hoofd en nagerecht.

Retour de Marché staat sinds 3 augustus op de kaart van restaurant Apicius in Bakkum. Het menu bestaat uit drie gangen, bits en bites, amuses en huisgemaakt brood met boter en olijfolie en kost 40 euro per persoon.

Broers De Winter
De broers Thorvald en Gaylord de Winter serveren het op dinsdag, woensdag en donderdag in de maanden augustus en september. ‘Eerlijke en heerlijke producten die de markt ons dagelijks biedt. Elke week is er wel wat anders te genieten.

Michelin
Apicius is door Michelin bekroond met een ster en heeft 16 punten in de gids van Gault&Millau. Reserveren kan via de website van het restaurant of door te bellen met telefoonnummer (0251) 67 67 60.

Vorig artikel

Champagne en kaviaar tijdens proeverij Kruisherenhotel Maastricht

Volgend artikel

Negen Michelinsterren verzorgen jubileumlunch Alliance Gastronomique

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.