Vacatures

Restaurant Allemansgeest zoekt Chef de Partie

Restaurant Allemansgeest in Voorschoten is op zoek naar een Chef de Partie. Iemand die zelfstandig de keuken kan draaien, mee kan denken voor het nieuwe menu en gerechten kan bereiden volgens recept en planning. Ben jij dat? Dan moet je zeker in contact treden met Allemansgeest.

Ter versterking van haar enthousiaste en gemotiveerde team is Restaurant Allemansgeest in Voorschoten op zoek naar een chef de partie. Als je graag werkt met verse producten in een klassiek Franse keuken met een moderne twist zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Restaurant Allemansgeest
Restaurant Allemansgeest ligt tussen landerijen op een unieke locatie aan de Vliet in Voorschoten. Vanaf het terras of in de serre is het hier dan ook ultiem genieten.

Het à la carte restaurant heeft een warme, intieme sfeer en op de kaart staan met name klassieke gerechten uit de verfijnde keuken. Naast het à la carte restaurant, de serre en de private dining room, beschikt Allemansgeest ook over een tuinzaal en een orangerie. Het restaurant is daarmee niet alleen geschikt voor lunches en diners, maar ook voor bruiloften, partijen en recepties voor gezelschappen tot 200 personen. Daarbij is Restaurant Allemansgeest officiële trouwlocatie.

Eigenaar van het restaurant is Francis Borsje. Hij heeft het restaurant geheel gemoderniseerd en gerestyled, waardoor het een tijdloze en sfeervolle uitstraling heeft gekregen. Aan het uiterlijk van het monument is niets veranderd, wel is er een ruime aanlegmogelijkheid voor pleziervaartuigen gerealiseerd. De keuken wordt geleid door Jac Benny Cok.

Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend voor lunch en diner. Restaurant Allemansgeest is lid van Eurotoques Nederland. Voor meer informatie ga je naar www.allemansgeest.nl.

Functieomschrijving
Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor de toegewezen partie in de keuken. Je draagt zorg voor de mise en place, het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten. De partie draait door jouw invulling een optimaal servies en je weet gerechten met zorg en kwaliteit te verzorgen.

Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Zelfstandig een gedeelte van de keuken draaien;
  • Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid, houdbaarheid etc. en klaarzetten van hulpmiddelen;
  • Bereiden van gerechten of gedeelten van gerechten volgens recept en planning;
  • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van producten en ingrediënten;
  • Meedenken en creatieve gerechten aandragen voor nieuwe menu’s;
  • Toezien op de werkzaamheden van de leerlingen en stagiaires; geven van aanwijzingen en controleren van kwaliteit;
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur.

Functieverwachtingen, wie ben jij?
Je hebt al wat ervaring in de keuken, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Je werkt graag met verse en mooie producten en je wilt hier het beste uithalen in de gerechten die je maakt.

Je voldoet aan of beheerst grotendeels:

  • Een vakgericht koksdiploma is een voordeel, bij voorkeur SVH-koksopleiding of vergelijkbaar;
  • Bekend met HACCP;
  • Ervaring in de keuken, bij voorkeur een soortgelijke keuken;
  • Flexibel;
  • Gemotiveerd en actieve houding;
  • Teamplayer;

Wij bieden jou
Een afwisselende en uitdagende functie in een prachtige omgeving:

  • Een jaarcontract;
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een unieke ervaring in een dynamische werkomgeving!;
  • Een salaris conform KHN Arbeidsvoorwaardenreglement (afgestemd op functie en werkervaring);
  • Opbouw van vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Een officieel erkend leerbedrijf;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten (afhankelijk van afstand woon-werkverkeer);

Als je interesse hebt in deze baan, dan ontvangen we per e-mail graag jouw cv en motivatiebrief info@allemansgeest.nl.

 

Vorig artikel

Eigen speciaalbier van Gulpener voor restaurant ‘l Atelier

Volgend artikel

Pascal Jalhaij weer aan de slag als restaurantkok

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.