Nieuws

Restaurant 6&24 in Den Haag van voormalig De Librije-duo open

Saskia de Kuijer en Rik van de Laar hebben hun restaurant 6&24 in Den Haag geopend. Na 2,5 maand hard werken heeft de zaak een flinke restyling gekregen. Rik, die zeven jaar werkte in de keuken van De Librije in Zwolle, serveert spannende gerechten met pure smaken van nationale producten.

‘Sfeervol, natuurlijk, elegant, stoer en echt ons’, zo omschrijft Saskia de Kuijer restaurant 6&24 in Den Haag tegenover ChefsFriends. ‘We zijn erg trots op het resultaat.’

Dubai
In oktober schreven we over de plannen van Saskia en Rik. Enkele jaren geleden leken zij namens De Librije een restaurant te openen in Dubai, maar dat plan werd in de ijskast geplaatst vanwege problemen rondom de alcoholvergunning.

Droom
Donderdag 4 januari was de opening voor familie, vrienden en anderen die het duo hebben geholpen hun droom te realiseren.

De dagen daarna werd proefgedraaid en kregen mensen uit de straat en de buurt de gelegenheid kennis te maken. ‘Binnen vijf dagen zaten beide dagen vol’, aldus Saskia.

Lunch en diner
Sinds dinsdag 9 januari kan iedereen terecht voor lunch en diner, van dinsdag tot en met zondag. ‘Uit de keuken komen spannende gerechten, pure smaken met nationale producten. Begeleid door mooie, diverse wijnen uit zowel de Nieuwe als Oude Wereld voor een betaalbare prijs.’

Menu en à la carte
Restaurant 6&24 serveert een wisselend lunchmenu van drie gangen voor 30 euro. Daarnaast is er een menu dat beschikbaar is in vier, vijf en zes gangen en een à-la-cartekaart. ChefsFriends wenst Saskia en Rik veel succes.

Vorig artikel

Inspiratie Weken bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam

Volgend artikel

De Loohoeve start met maandelijkse zondagslunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.