Nieuws

Reserveer nu voor ‘Geheim Restaurant’ van De Librije

Volgers van ChefsFriends opgelet: de inschrijving voor het ‘Geheim Restaurant’ van De Librije tijdens Chefs(R)Evolution in Zwolle is geopend. Zondag 9 en maandag 10 september serveren Thérèse en Jonnie Boer op een bijzondere locatie een driegangenmenu dat alle zintuigen prikkelt. Het aantal plaatsen is beperkt.

Op een bijzondere locatie tijdens Chefs(R)Evolution in Zwolle op zondag 9 en maandag 10 september serveert De Librije een menu op een bijzondere locatie.

Boerenmarkt XL
In dit ‘Geheime Restaurant’ geniet je van drie gangen die alle zintuigen prikkelen. Een unieke ervaring op een geheime locatie tijdens de BOERenmarkt XL.

Zowel zondag als maandag kun je terecht om 11.30, 14.00 en 16.30 uur. Per shift is plaats voor slechts tien mensen.

Chefs Revolution
De kosten bedragen 150 euro all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar lschipper@librije.com of door te bellen met telefoonnummer (038) 853 00 00. Een reservering is definitief na ontvangst van een bevestiging.

Vorig artikel

Sunday Sessions bij restaurant De Zeeuw in Haarlem

Volgend artikel

Wijn-spijsavond met cava-huis bij Tapisco in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.