Nieuws

Reserveer nu jouw tafel bij Brass Boer Thuis in Zwolle

Thérèse en Jonnie Boer hebben de reserveringslijn van Brass Boer Thuis in Zwolle geopend. Op Koningsdag, zaterdag 27 april, kun je één dag kennismaken met de nieuwste aanwinst van het driesterrenduo, vanaf 3 mei kun je zeven dagen per week terecht in het pand op de Nieuwe Markt.

Wie als een van de eersten naar Brass Boer Thuis in Zwolle wil, kan daarvoor nu reserveren (via deze link). Vanaf 3 mei is de nieuwe zaak van Thérèse en Jonnie Boer zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.

Opening
‘We geven onze entree een koninklijk tintje door op zaterdag 27 april, Koningsdag 2019, heel even de deuren op een kiertje te zetten. Op die dag kun op ons terras terecht voor een smakelijke hap straatvoer en een bijpassende borrel.’

Door extra bouwwerkzaamheden is de ‘echte opening’ verplaatst naar vrijdag 3 mei. ‘Vanaf die dag heeft iedereen écht een nieuw Thuis.’

Lees ook: Brass Boer Thuis zoekt chef de partie en medewerker bediening

Brass Boer Bonaire
Brass Boer Thuis is het broertje (of zusje) van Brass Boer Bonaire. Een bistro-brasserie ‘nieuwe stijl’, waarbij veel gerechten rechtstreeks vanaf het houtvuur naar de gasten gaan.

Met 2, 3 of 4 gerechtjes is je eigen menu samen te stellen, maar je kunt ook kiezen voor het ‘(h)eerlijk zullen we alles delen’ family-style menu. Bestaande uit zes items om samen van te genieten en per tafel geserveerd.

Lees ook: Jonnie en Thérèse Boer openen brasserie ‘nieuwe stijl’ in Zwolle

Chefs Specials
Voor de mensen met grote trek is er de XXL-variant met tien items. Verder op de menukaart ook nog een aantal bijzondere Chefs Specials.

Wijnen
Voor de liefhebber zijn wijnen beschikbaar die aansluiten bij de geserveerde gerechten, met een assortiment dat afkomstig is uit alle hoeken van de wereld.

Jan-Willem Berendsen
Chef-kok van Brass Boer Thuis is Joris Bruurs (voorheen chef op Bonaire) en de restaurantmanager is Jan-Willem Berendsen (afkomstig van De Librije).

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp organiseert De Meerlunch

Volgend artikel

Tal van jubileumactiviteiten bij Waldorf Astoria Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.